Testimonials/aanbevelingen

Hanneke Dessing, directeur-bestuurder Diabetes FondsHanneke Dessing

Jaap heeft het Diabetes Fonds als kwartiermaker een half jaar lang geholpen om vorm en invulling te geven aan het speerpunt Gezond Leven. Dank zij zijn grote kennis van zaken en netwerk op dit gebied, hebben wij in korte tijd grote stappen kunnen zetten. Jaap is daarin een onvermoeibaar aanjager geweest, die de juiste vragen stelde en regelmatig een kritisch geluid liet horen. Hij wist bovendien op een plezierige manier andere collega’s mee te krijgen en draagvlak te creeeren. Hij heeft zijn toegevoegde waarde in die periode ruimschoots bewezen!

Paul Rosenmöller, voorzitter Convenant Gezond Gewicht

Jaap is bij ons Convenant Gezond Gewicht van januari tot juni kwartiermaker JOGG geweest. JOGG is een methode om overgewicht en obesitas tegen te gaan op lokaal nivo waarbij allerlei verschillende betrokken partijen (publiek en privaat) nauw met elkaar samenwerken. Een succesvolle methode die in Frankrijk bewezen succesvol is. Jaap heeft zich met heel veel energie en passie op zijn klus gestort. Uit het niets iets opzetten zodat vaste medewerkers het konden overnemen. Dat is fantastisch goed gelukt. Wij hebben veel baat gehad bij zijn initiatieven en hij heeft zich met zijn achtergrond heel makkelijk de materie eigen gemaakt. Daar komt bij dat Jaap voor ons allemaal makkelijk en prettig in de communicatie was. Kortom, wij waren en zijn heel enthousiast over zijn werk. Als we weer zoiets tijdelijks hebben zouden we niet aarzelen Jaap te vragen. Hij heeft waar voor zijn geld geleverd

Clemence Ross, voormalig directeur-bestuurder NISB 

We hebben Jaap leren kennen als een zeer plezierige en enthousias- merende collega, die het hele bedrijf heeft gevoed en verrijkt met zijn grote betrokkenheid en ideeënrijkdom.
Vivian Bos, programmamanager Gezonde School RIVM/Centrum Gezond Leven

Jaap is een projectmanager waar je op kan bouwen. Hij onderhoudt op uitstekende wijze contacten met de opdrachtgever en met samenwerkingspartners, zorgt voor goede resultaten die in onderlinge afstemming bereikt zijn, heeft oog voor wat speelt, en is ook nog eens een prettige en betrokken collega!

 

 

Nanette Hagedoorn, hoofd afdeling communicatie NISBfoto bij testimonials

Jaap is degene die 30 minuten bewegen in Nederland met zijn team tot een begrip heeft gemaakt. Hij is een ambitieuze campagnemanager die partners met verschillende belangen aan zich bindt en resultaten boekt met vernieuwende campagneconcepten. Jaap is 100% betrouwbaar en loyaal. Voor mij is Jaap een inspirerende sparringpartner, een bezielende teamleider, een krachtige kartrekker, kwartiermaker, spreker/presentator en procesbegeleider. Daarnaast is hij een fantastische collega op wie je kunt bouwen. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij met zijn eigen bedrijf mooie dingen gaat neerzetten. Succes Jaap, ik ga je missen.

Monique Hampsink, beleidsadviseur en trainer NISBfoto bij testimonials

Ik bewonder Jaap om zijn vakkennis, inlevingsvermogen en creatieve, mensgerichte aanpak. Contact met Jaap, daar word je blij van. Jaap komt altijd met iets nieuws en neemt je daarin mee. Hij is een veelzijdig mens die zijn dromen waarmaakt. Ik vind het bewonderenswaardig dat je de stap naar Zanskar gemaakt hebt, een nieuwe uitdaging waar je vol energie en passie ingaat. Of het nu gaat over managen van complexe opdrachten, campagnes of coaching en trainingen, je hebt het allemaal in huis door je hart voor mens en (maatschappelijke) organisaties! Ik wens je dan ook heel veel succes!”

 
© Zanskar