Zanskar Travel

Actieve trektochten met Zanskar

Voor ons netwerk organiseren wij actieve wandel-trektochten in binnen- en buitenland. Door vaak nog niet-ontdekte streken reizen we in kleine groepen met minimale middelen door de natuur. Soms overnachtend in berghutten of tenten afgewisseld met luxueuze accomodaties en lekker eten. Vanaf 2018 hebben we wandelreizen georganiseerd naar:

- Ladakh en Zanskar (India 2018)

- Val Maira (Italië 2020)

- Dolomiti Bellunesi (Italie 2021)

- Julische en Kamnische Alpen (Slovenië 2022)

- Peaks of the Balkan (Albanië, Kosovo en Montenegro, 2023)

- Wintertocht Nevache (Frankrijk 2024)


Deze zomer trekken we van 10-21 juli naar Nationaal Park Aigues Tortes in de Spaanse Pyreneeën voor een 6-daagse tocht langs berghutten. Er is nog 1 plaats vrij.

Geef je op bij Jaap de Graaf

Nieuwe winterreizen Névache 2025

De succesvolle winterreis van maart j.l. gaan we in 2025 opnieuw organiseren.

Het worden twee afzonderlijke reizen, van 18-25 januari en van 2-9 maart 2025. Beide weer met de geweldige trektochten van Jaap en de overheerlijke catering van Paula.

Bijzondere ervaringen

Deelnemers aan de trektochten die door Zanskar Travel worden georganiseerd kunnen rekenen op een bijzondere ervaring. Niet alleen vanwege de overweldigende grootsheid van de natuur, maar ook door het verleggen van fysieke grenzen. Dat alles in een hecht team van bevlogen en boeiende mensen.

Alle trektochten worden in company opgezet in nauwe samenwerking met alle betrokkenen in uw organisatie. Neem voor meer informatie contact met ons op.