Trainingsoverzicht

In het overzicht van de actieve Zanskar Trainingen vind je alle mogelijkheden voor een optimale samenwerking, teambuilding en verbinding.

Zanskar Teamboost

Met spel en koken samen werken aan ontspanning, teamgeest en vertrouwen. Een boost voor het gehele team. 

Download Teamboost (PDF)

Zanskar Teamontwikkeling

Een actieve training die je helpt om de kwaliteit van samenwerking in je team onder de loep te nemen en te verbeteren. We gaan op zoek naar de energie en kwaliteiten van jouw mensen om ze geïnspireerd als één orkest te laten spelen.

Download Teamontwikkeling (PDF)

Zanskar Actieve Werkvormen

Leren door beweging en interactie. Deze training vult je rugzak met tal van actieve werkvormen die je direct in de dagelijkse praktijk kunt toepassen. 

Download Actieve Werkvormen (PDF)

Zanskar Werken aan Vertrouwen

In de training Werken aan Vertrouwen onderzoeken we hoe je kunt bouwen aan vertrouwen én hoe je geschaad vertrouwen kunt herstellen. 

Download Werken aan Vertrouwen (PDF)

Zanskar Werkatelier Publiek-Private Partnerships

Een werkatelier die je op ambachtelijke wijze helpt met vaardigheden om duurzame en effectieve partnerships op te zetten én te behouden.

Download Werkatelier Publiek-Private Partnerships (PDF)

Zanskar Alliantiemanagement

In deze training gaan we op actieve en ervaringsgerichte wijze aan de slag om  de processen in allianties te doorgronden, co-creatie te bevorderen, koers te houden en de verbindingen het werk te laten doen.

Download Alliantiemanagement (PDF)

Zanskar Slim Netwerken

Dé training om je mensen meer handvatten te geven netwerken op te bouwen, te benutten, te behouden en uit te breiden. Hiermee kunnen werknemers zich makkelijker verbinden en samen tot nieuwe oplossingen te komen.

Download Slim Netwerken (PDF)